середу, 22 липня 2020 р.

БІБЛІОТЕКИ БУЩИНИ ВІДНОВЛЮЮТЬ СВОЮ РОБОТУ




Сьогодні бібліотекарі Бущини зібрались на виробничу нараду. Відбулася вона в оглядовому залі Буського РНД з дотриманням усіх застережних заходів, пов’язаних з поширенням коронавірусної інфекції. 





Захід розпочався із пам’ятних хвилин про Героїню Небесної сотні, уродженку с.Ріпнів Буського району Ольгу Буру, котрій сьогодні могло би виповнитися 34 роки. 


Під час наради також було обговорено ряд важливих питань, а саме : «Особливості роботи бібліотек Буської РЦБС в умовах карантину, пов’язаного з поширенням коронавірусної інфекції COVID – 19», «Робота з фондом документів. Методичні рекомендації щодо впровадження УДК в практику роботи бібліотек ЦБС». Приємним сюрпризом для усіх стало відзначення районною владою бібліотекаря філії с.Ракобовти Марії Смолінської  в номінації «Код нації» за вагомий внесок у збереження ти примноження національно - культурної спадщини краю.    
                                                


У виробничій нараді взяли участь голова Буської райдержадміністрації Олег Коваль, перший заступник Голови Буської РДА Богдан Гринишин, заступник голови Буської районної ради Роман Фурда, заступник голови Буської РДА Тарас Дума за завідувачка сектору культури, молоді та спорту Буської РДА Людмила Ціхоцька. Вони  коротко підсумували почуте та окреслили вимоги та нові виклики, які стоять перед бібліотечними працівниками в подальшій роботі.





Немає коментарів:

Дописати коментар