понеділок, 5 березня 2018 р.

ЕКОЛОГО - ПРОСВІТНИЦЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ У БІБЛІОТЕЧНІЙ СПРАВІ

Саме на таку тему 2 березня 2018 року у Львівській обласній універсальній науковій бібліотеці відбувся семінар, організований Всеукраїнською екологічною лігою.У заході взяли участь фахівці районних бібліотек Львівської області.


Активісти Всеукраїнської екологічної ліги поділилися досвідом проведення інформаційно-просвітницької роботи серед населення, представили програми діючих акцій, конкурсів та інших інформаційно-просвітницьких заходів, які систематично проводить Всеукраїнська екологічна ліга. Бібліотекам було запропоновано долучитися до соціально-корисної справи у сфері підвищення рівня екологічної освіти та культури громадян.
Учасникам змістовно розповіли про необхідність впровадження засад збалансованого розвитку в Україні та перспективи розвитку Львівщини у цьому напрямку.



Було відзначено важливість та необхідність поширення літератури природоохоронного спрямування. Члени Всеукраїнської екологічної ліги презентували тритомне науково-довідкове видання «Екологічна енциклопедія» та інші друковані видання.


Х.Стефанюк, бібліограф Буської ЦРБ

Немає коментарів:

Дописати коментар