пʼятницю, 28 квітня 2017 р.

ПІДПИСАНО МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ

Сьогодні Буська ЦРБ підписала меморандум про співпрацю з Буським місцевим центром  надання безоплатної вторинної правової допомоги.  Сторони представляли директор Буської РЦБС  Оксана Стецик та директор Буського місцевого центру надання безоплатної вторинної правої допомоги Іван Скочко. 



В Буській ЦРБ з 2016 року діє правовий майданчик, який сприяє правовій обізнаності користувачів бібліотеки.  Згідно з умовами меморандуму, обидві сторони мають завданням створити належні умови для забезпечення прав і свобод людини, зокрема, у сфері бібліотечного обслуговування, організовувати спільні заходи, спрямовані на підвищення рівня правової поінформованості громадян щодо захисту своїх прав, зокрема, права на безоплатну правову допомогу. Працівники служби вторинної правової допомоги подарували бібліотеці свою  інформаційну та рекламну видавничу продукцію.


Меморандум укладено строком на три роки. Впродовж цього періоду Буська ЦРБ ім.І.Котляревського та Буський місцевий центру надання безоплатної вторинної правої допомоги працюватимуть спільно та скоординовано.

Немає коментарів:

Дописати коментар