пʼятницю, 21 квітня 2017 р.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ "ЧОРНІ МОРЕЛІ"

Сьогодні у Буській районній бібліотеці відбулася презентація книги Олега Рибчинського «Чорні морелі».
Подія викликала жвавий інтерес  громадськості міста, тому на презентацію прибуло чимало читачів. Автор книги – практикуючий лікар, наділений талантом письменництва. Захопити читача з першої сторінки, заінтригувати та тримати в напрузі аж до кінця твору – такі думки висловлювали про письменника учасники зустрічі, які уже знайомі з його творчістю.




Книга розповідає про складну  долю українського греко – католицького священика Йосифа Кладочного, якому довелося пережити усі етапи гоніння та переслідування тоталітарного режиму. На прикладі  його життя автор відобразив історію боротьби та становлення  української греко – католицької церкви. Роман вийшов у світ в 2015 році у львівському видавництві «Апріорі». Це перша книга автора, над нею він працював десять років. Своєю розповіддю про історію створення та написання роману Олег Рибчинський захопив аудиторію одразу, і так тривало аж до завершення дійства. Дехто з учасників прочитав твір раніше, а дехто зізнався, що дочитує. Не скупилися гості й на запитання. Роман написаний дуже цікаво, легко  читається та відкриває невідомі сторінки нашої історії. Однозначно, що він нікого не залишив байдужим, а свідчення тому -  велика кількість бажаючих придбати книгу та отримати автограф.







Щиро дякуємо автору твору «Чорні морелі» Олегу Рибчинському за його чудовий твір, теплу розмову  та сподіваємось на нові зустрічі в стінах районної книгозбірні.

Л.Вовк, зав. методичного відділу Буської ЦРБ

1 коментар: