середу, 30 січня 2019 р.

Я МАЮ ПРАВО!

РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОЕКТУ ТРИВАЄ


Указом Президента України № 361/2017 2018 рік було оголошено в Україні Роком реалізації правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!».


Загальнонаціональний правопросвітницький проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!» має на меті підвищення правової свідомості українців та інформування громадян щодо використання та захисту їхніх прав у повсякденному житті.
Реалізація проекту відбувається шляхом об’єднання зусиль та інфраструктури Уряду, органів Міністерства юстиції, системи безоплатної правової допомоги, міжнародних партнерів та інших зацікавлених сторін.
У 2017 році Буська ЦРБ підписала меморандум про співпрацю з Буським місцевим центром  надання безоплатної вторинної правової допомоги строком на три роки.  Згідно з умовами меморандуму, обидві сторони мають завданням створити належні умови для забезпечення прав і свобод людини, зокрема, у сфері бібліотечного обслуговування, організовувати спільні заходи, спрямовані на підвищення рівня правової поінформованості громадян щодо захисту своїх прав, зокрема, права на безоплатну правову допомогу.
Для інформування населення та надання практичних рекомендацій щодо захисту прав громадян за найбільш актуальними напрямами розпочинаємо серію публікацій, які ви знайдете у розділі Громадський Інформаційний Центр цього блогу.http://buska-crb.blogspot.com/p/blog-page_28.html















Немає коментарів:

Дописати коментар