пʼятницю, 15 травня 2020 р.

ДЕНЬ ЄВРОПИ

Європа починається з мене і з тебе.

З 2003 року у третю суботу травня в Україні відзначається День Європи відповідно до Указу Президента № 339/2003 від 19 квітня 2003 року. У 2020 році День Європи в Україні припадає на 16 травня.

З травня 2016 року завдяки проекту Української бібліотечної асоціації за фінансової підтримки програми Європейського Союзу «Еразмус+(Жан Моне)» «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках», який передбачає активну роботу бібліотек з популяризації знань про ЄС та європейський вибір України, в Буській ЦРБ ім.І.Котляревського діє ПЄІ (пункт європейської інформації).
До Вашої уваги книжкова виставка

"Україна в Європейському просторі".













Нові книги, які з'явилися в нашій бібліотеці:




"Історія європейської ментальності"- від античності й до наших днів досліджено крізь призму формування i розвитку основних концептів людського життя... Доступний виклад матеріалу заохотить до читання не тільки фахівців – істориків, культурологів, етнологів, – але й усіх, хто цікавиться культурно-історичним розвитком європейських народів.
"Брама Європи"— це правдива історія нашої країни, наших прагнень та життя! Пориньте у спогади предків та їхні долі, що вирішили наше сьогодення!

В нашій бібліотеці проходили різні цікаві заходи та урочистості до Дня Європи.

Запрошуємо переглянути відеопрезентацію.



Немає коментарів:

Дописати коментар