четвер, 25 червня 2015 р.

ГІЦ як майданчик для конструктивного діалогу влади,громади, ГО та бібліотек

24 червня у Львівській ОУНБ відбувся ярмарок – конференція «ГІЦ як майданчик для конструктивного діалогу громади, ГО та бібліотек». Це підсумок трирічної співпраці ГО «Європейський діалог» з бібліотеками. Цей проект реалізовувався з початку року за фінансування Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX). Сьогодні ГО «Європейський діалог» активно працює з районами Львівщини над формуванням економічно спроможних об’єднаних громад. У ярмарку взяли участь представники влади обласного рівня, місцевих рад, бібліотечні фахівці Львівщини, громадські активісти. Між учасниками жваво розгорнулися дебати на тему «Децентралізація в Україні – виклики для закладів культури».
Завідувачка науково – методичного відділу ЛОУНБ Олена Шматько представила мультимедійну презентацію "Громадські інформаційні центри Львівщини – в режимі 7/24". 
  



Роботу своїх книгозбірень як сучасних  інформаційних та культурно – дозвіллєвих закладів  на конференції цікаво представили бібліотекарі зі Львова, Стрия, Сокаля, Золочева, Бродів, Яворова, Кам’янки – Бузької. Від Буської ЦБС у ярмарку взяли участь працівники районної бібліотеки ім.І.Котляревського Леся Вовк та Леся Цюпка.


Немає коментарів:

Дописати коментар