понеділок, 11 червня 2018 р.

ЛІТО - ПОРА ЕКСКУРСІЙ РІДНИМ КРАЄМ

Настало літо, а з ним – довгоочікувані канікули для школярів. Літо для дітей – це пора відпочинку, веселих розваг, цікавих подорожей та нових вражень. І розпочинають вони з мандрівок рідним краєм. А де ми дізнаємось багато цікавого про рідний край та його відомих людей? Звичайно, що в бібліотеці та краєзнавчому музеї! Отож першим чином учні Буської ЗОШ № 1 разом із своїми наставниками – Аллою Король, Богданою Собашек та Іриною Добросинець завітали в Буську центральну районну бібліотеку, де відбулося знайомство з книгозбірнею, пізнавальними книгами та краєзнавчою експозицією «Мій край – моя історія жива».

Також  дві групи дітей 1 – 4 класів відвідали краєзнавчий музей міста Буська, який складається із трьох комплексів – кімнати – етнографічної колекції предметів побутового вжитку, тематичної інсталяції «Майдан–АТО–Зона боротьби за незалежність» та експозиції кераміки, скла, крем'яних та кам'яних виробів у підвальному приміщенні РНД. 






Екскурсію музеєм та бібліотекою провела завідувачка методичного відділу Буської ЦРБ Леся Вовк. 

В третій частині музею, підвалах колишньої польської сокольні, працівниця РНД Лілія Андрєєва розіграла з дітьми цікавий квест.

Немає коментарів:

Дописати коментар