понеділок, 7 листопада 2016 р.

"ВСЕ ПРО ЄВРОПУ: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації у бібліотеках"

З вересня 2015 року по 2018 рік в Україні триває проект УБА за фінансової підтримки програми Європейського Союзу «Еразмус+(Жан Моне«Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках», який передбачає активну роботу бібліотек з популяризації знань про ЄС та європейський вибір України шляхом створення Пунктів європейської інформації.


Серед трьох бібліотек – переможців конкурсу на Львівщині – Буська ЦРБ ім.І.Котляревського. 27 травня  2016 року у Буській районній бібліотеці ім.І.Котляревського урочисто відкрито пункт європейської інформації. Про напрацювання ПЄІ Буської ЦРБ читайте за посиланням https://sites.google.com/site/busklibrary/ceibusk
З 3 по 4 листопада у Києві в Головному тренінговому центрі для бібліотекарів, що діє при Інституті післядипломної освіти Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, відбувся дводенний семінар за проектом «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках». Буську ЦРБ  на ньому представляла директор РЦБС Оксана Стецик.




Учасники семінару ознайомилися із зарубіжним та українським досвідом функціонування ПЄІ, а також поділилися своїми напрацюваннями. В ході конструктивної бесіди бібліотекарі обговорили завдання бібліотек на шляху до  реалізації  Євроінтеграційного руху України.

Немає коментарів:

Дописати коментар