понеділок, 2 листопада 2015 р.

СЛІДАМИ ЗАМОВКЛИХ ЕПОХ

У 2014 році видавничим центром  Львівського національного університету імені Івана Франка видано черговий, 9 – ий випуск  Вісника Інституту археології. Буська районна бібліотека ім.І.Котляревського уже традиційно отримує в дарунок від товариства «Бужани» примірник цього видання. Так сталося і цього разу. Члени товариства, багатолітні  дослідники древнього  Буська  Петро Довгань (науковий співробітник Інституту археології ЛНУ ім.І.Франка) та бущанин, краєзнавець Зеновій Павлик  днями подарували  нашій книгозбірні нову книгу  науково – дослідницьких публікацій.


Видання вміщує  матеріали археологічних розкопок на території Львівської та Тернопільської областей. Зокрема, узагальнено дослідження центральної площадки городища літописного Бужська у 2012 році, а також описано результати досліджень Буської археологічної експедиції у 2014 році. 





То ж  тих, кому цікаво доторкнутися до глибин історії, запрошуємо завітати до нашої бібліотеки і  познайомитися з публікаціями про дослідження археологічних експедицій. Бібліотекарі щиро вдячні меценатам за те, що долучаються до поповнення фондів нашої бібліотеки.

Леся Вовк, зав. методично – бібліографічного відділу Буської ЦРБ

Немає коментарів:

Дописати коментар