четвер, 1 жовтня 2015 р.

ВІДЗНАЧАЄМО ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ БІБЛІОТЕК


Вчора, 30 вересня, бібліотекарі Бущини урочисто відзначили свою професійне свято. З цієї нагоди їх привітали голова Буської РДА Петро Мороз і керівник відділу культури та туризму Буської РДА Людмила Ціхоцька. У своїх виступах вони подякували бібліотекарям району за сумлінну працю, творчий потенціал, формування патріотизму та  активної громадянської позиції в молоді.




Подяками від райдержадміністрації та районної ради було відзначено найкращих – Галину Мех (Ожидів), Марію Смолінську (Ракобовти), Зоряну Струж (Йосипівка), Мирославу Мединську (Олесько), Марію Думу (Задвір’я), Ольгу Чикальську (Топорів), Олексія Мировського (керівник клубу за інтересами «Сучасник» при Красненській бібліотеці ім.І.Тиктора). Олексій Мировський став переможцем районного конкурсу «Живи, книго!», метою якого було поповнення книжкових фондів бібліотек за рахунок дарувальників. Він доклав чималих зусиль для того, аби залучити до благодійництва видавництва, організації та установи, письменників і громадських діячів України. В результаті такої акції Красненська книгозбірня отримала майже 400 примірників нових цікавих книг.
 За вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи Бущини отримали подяки і колективи Буської ЦРБ ім.І.Котляревського та Буської районної бібліотеки для дітей. Про роль сучасних бібліотек в розвитку демократичного суспільства, стратегію розвитку бібліотечної справи України до 2025 року та основні напрями  діяльності бібліотек, професійні здобутки бібліотекарів районної ЦБС говорили у свої виступах керівник відділу культури та туризму Людмила Ціхоцька, директор Буської РЦБС Оксана Стецик, заступник директора по роботі з дітьми Галина Гораль та завідувачка методично – бібліографічного відділу Буської ЦРБ Леся Вовк.



Немає коментарів:

Дописати коментар