середа, 21 квітня 2021 р.

БУСЬКА ЦБС РЕОРГАНІЗОВУЄТЬСЯ

 

Сьогодні, 21 квітня 2021 року, у глядацькому залі Буського міського Народного дому з дотриманням карантинних норм відбулася нарада бібліотечних працівників Буської ТГ. У нараді взяли участь начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради Богдан Глуховецький та провідний спеціаліст відділу культури, молоді та спорту Дмитро Татарин. 


Богдан Любомирович озвучив присутнім деякі пункти рішення № 83 Буської міської ради від 08.04.2021 р. щодо внесення змін в статут Буської  централізованої бібліотечної системи, а також наказ по відділу освіти, культури, молоді та спорту від 20.04.2021 р. «Про утворення комісії з реорганізації Буської ЦБС». Зокрема, йдеться про реорганізацію Буської централізованої бібліотечної системи шляхом перетворення в комунальний заклад «Буська публічна бібліотека».


Також дирекцією Буської ПБ та працівниками Буської міської публічної бібліотеки на нараді було розглянуто ряд питань, а саме: нове в законодавстві України про бібліотеки та бібліотечну справу (І.І.Якимишин – директор Буської ПБ;, робота публічних бібліотек Буської ТГ в умовах карантину ( Л.Я.Вовк, зав. методично-бібліографічного відділу Буської міської бібліотеки ім.І.Котляревського,  Л.В.Цюпка - бібліотекар Буської міської бібліотеки ім.І.Котляревського); методичні поради щодо відзначення бібліотеками ювілейних та знаменних дат 2021 року (Л.Я.Вовк, зав. методично-бібліографічного відділу Буської міської бібліотеки ім.І.Котляревського; щодо участі бібліотек – філій у конкурсах, проєктах різних рівнів задля отримання грантів та коштів на розвиток бібліотек ( І.І.Якимишин – директор Буської ПБ,  Г.М.Гораль, заст.директора по роботі з дітьми  Буської ПБ); про участь бібліотек у проведенні Всеукраїнського дитячого конкурсу-марафону «Україна – це я. Україна – це ти», приуроченому 25 – річчю Конституції України , та у проведенні  Всеукраїнського конкурсу «Незалежна і єдина будь навіки, Україно», приуроченому 30-річчю Незалежності України  (Г.М.Гораль, заст.директора по роботі з дітьми  Буської ПБ); організація роботи бібліотек Буської ТГ з фондами в умовах децентралізації ( Л.М.Алієва – зав. відділу комплектування та обробки літератури Буської міської бібліотеки  ім.І.Котляревського).

 


 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар