пʼятницю, 30 листопада 2018 р.

ЗАВЕРШУЄМО РІК, ПЛАНУЄМО РОБОТУ НА НАСТУПНИЙ

Сьогодні у Буській ЦРБ відбулася чергова виробнича нарада бібліотечних працівників району. В її ході були розглянуті наступні питання: річна звітність публічних бібліотек за 2018 рік, планування роботи бібліотек на наступний рік, робота з фондом документів. Зокрема, заступник директора Буської ЦБС по роботі з дітьми Галина Гораль на базі матеріалів обласного семінару для заступників директорів «Мистецтво створювати бібліотеку» розповіла про успіхи та передовий досвід сучасних публічних бібліотек України, в тому числі і Львівщини.

Завідувачка відділу комплектування та обробки літератури Буської ЦРБ Олександра Алієва озвучила основні вимоги щодо переобліків фонду у підзвітних бібліотеках – філіях, очистки книжкового фонду від морально зношеної та застарілої літератури, вилучення та списання книг, впровадження в роботу нової класифікації документів  - УДК. Завідувачка методично – бібліографічного відділу Буської ЦРБ Леся Вовк звернула увагу на основні акценти в плануванні роботи на 2019 рік, а також зробила короткий огляд життєпису Марії Свєнціцької – педагога, германіста, бібліографа, дочки відомого мистецтвознавця Іларіона Свєнціцького  «Життя, сповнене жертовності» (до 100 – річного ювілею).



Підсумувала нараду директор Буської РЦБС Оксана Стецик, коротко проаналізувавши стан роботи бібліотечної галузі району впродовж року.


Немає коментарів:

Дописати коментар