середу, 9 вересня 2015 р.

СТАРТУВАВ ЛЬВІВСЬКИЙ БІБЛІОТЕЧНИЙ ФОРУМ


8 вересня  у Львові розпочався VI Львівський  бібліотечний форум, організований Українською бібліотечною асоціацією у межах 22-го Міжнародного книжкового «Форуму видавців у Львові».
Офіційне відкриття форуму відбулося вчора в читальній залі Наукової бібліотеки Львівського національного університету ім І.Франка. У форумі беруть участь керівники та провідні фахівці бібліотек, науковці, викладачі вищих навчальних закладів, видавці, автори, читачі, провайдери інформаційних послуг, члени та партнери Української бібліотечної асоціації, зокрема, зарубіжні гості із Литви, Польщі, Німеччини, Хорватії та Великої Британії. Цьогорічна тема бібліотечного форуму - «Бібліотек@ - стратегія розвитку».




На пленарних засіданнях нашу бібліотечну спільноту представляли заступник директора Буської ЦБС Галина Гораль та завідувачка методично – бібліографічного відділу Буської ЦРБ ім.І.Котляревського Леся Вовк.




Програма бібліотечного форуму, який триватиме до 13 вересня, обіцяє бути насиченою та цікавою – численні секційні засідання, «круглі столи», тренінги, майстер – класи,  креативні майстерні, модераторами та координаторами яких є провідні українські та зарубіжні фахівці бібліотечної галузі. Такі заходи стануть хорошою базою для підвищення кваліфікації бібліотекарів, допоможуть у  виробленні стратегії розвитку  сучасних бібліотек та у формуванні візії бібліотеки майбутнього. Надалі у роботі форуму візьмуть участь спеціалісти структурних підрозділів Буської ЦРБ ім.І.Котляревського та бібліотек – філій.


Л.Вовк, зав. методично – бібліографічного відділу Буської ЦРБ

Немає коментарів:

Дописати коментар