середу, 13 вересня 2017 р.

"БОРІТЕСЯ - ПОБОРЕТЕ! ВАМ БОГ ПОМАГАЄ!"

Сьогодні в стінах Буського районного Народного дому відбувся патріотичний майданчик, присвячений темі АТО та волонтерства в Україні.  У ньому взяли участь голова Буської районної ради Богдан Глова, бойові волонтери - голова Спілки фермерів Буського району Михайло Цюрко та поет - бард Олександр Саримсаков, учасник АТО та волонтер Сергій Бондаренко, начальник відділу культури та туризму Буської РДА Людмила Ціхоцька, провідний методист Львівського ОЦНТ Людмила Антончик, а також працівники Народних домів та бібліотек Бущини. Захід був ініційований та організований працівниками відділу культури. В теплій, родинній атмосфері пройшло невимушене спілкування між учасниками дійства. А вела його й привітно запрошувала усіх до розмови методист Буського РНД Любов Огороднік.




 Бойові волонтери ділилися своїми думками і спогадами про волонтерські будні. Їхні виступи перепліталися із патріотичними піснями та поезіями, які виконували працівники Народних домів Бущини, а також Олександр Саримсаков та Сергій Бондаренко.





Патріотизм - це основа, фундамент держави, тому формування його є надважливим завданням, особливо в умовах війни з агресором. На цьому акцентували  у своїх виступах Богдан Глова, Людмила Ціхоцька та Людмила Антончик. Хтось бореться проти ворога зі зброєю в руках, хтось допомагає армії  в тилу, а хтось формує патріотичне слово та несе його поміж людей, аби підняти бойовий дух. І кому, як не працівникам культури, дбати за виховання національних почуттів та збереження української нації ?! "Саме тому ми започатковуємо проведення таких патріотичних майданчиків, - підсумувала Людмила Ціхоцька, - і будемо проводити їх не тільки в районному Народному домі, а й у кожному селі".

Л.Вовк, зав. методичного відділу Буської ЦРБ

Немає коментарів:

Дописати коментар