середу, 17 травня 2017 р.

ВІДКРИВАЄМО ЄВРОПУ

Тривають Дні Європи в Україні. В цей  час у бібліотеках Бущини  для дітей та молоді відбуваються цікаві заходи, присвячені євроінтеграції. Вони носять інформаційний та пізнавальний характер. Сьогодні в Буську районну бібліотеку  на інформаційну годину «Відкриваємо Європу» завітали восьмикласники Буської ЗОШ № 1 разом із вчителькою Наталією Побігушко. Під час заходу директор Буської ЦБС Оксана Стецик розповіла молоді про історію виникнення святкування Дня Європи в Україні, а також цікаві факти з життя європейської спільноти в різні часи. Вона нагадала, що наш древній Буськ у минулому був європейським містечком, важливим торговельним центром, а географічний центр Європи знаходиться в Україні у Рахівському районі Закарпатської області.



Озвучена інформація плавно поєднувалася з віртуальною – діти переглянути відеоролики «Як влаштований Європейський Союз», «10 цікавих фактів про Європу» та «Що таке європейські цінності». 




На завершення працівники бібліотеки розіграли вікторину «Що ти знаєш про Європу», в ході якої учасники дійства відповідали на запитання. Також діти озвучили своє розуміння тези «Що для мене означає бути європейцем». Найактивніші отримали призи – кишенькові  інформаційні буклети «Європейський Союз».


Л.Вовк, зав. методичного відділу Буської ЦРБ

Немає коментарів:

Дописати коментар