четвер, 2 березня 2017 р.

СУЧАСНІ БІБЛІОТЕКИ - ЦЕНТРИ РОЗВИТКУ ГРОМАД

ОБГОВОРЮЄМО НАЙАКТУАЛЬНІШЕ

Сьогодні в методичному залі РНД відбулася чергова виробнича нарада бібліотечних працівників Буської районної централізованої бібліотечної системи (РЦБС). На ній  районними спеціалістами було проаналізовано основні напрацювання бібліотек в 2016 році, а також окреслено перспективу діяльності закладів культури в 2017 році. Зокрема, начальник відділу культури та туризму Буської РДА Людмила Ціхоцька  закликала представників бібліотечної спільноти  працювати активніше та креативніше, відповідаючи вимогам сьогодення та надаючи мешканцям громад  якісні послуги. 



Завідувачка методично – бібліографічного відділу Буської ЦРБ Леся Вовк розповіла про кращий досвід роботи бібліотек – філій РЦБС в 2016 році (Ракобовти, Топорів, Задвір’я, Йосипівка, Боложинів), а також озвучила  присутнім умови  районного конкурсу професійної майстерності бібліотекарів «Тріумф ідей», який стартує 3 березня і триватиме до вересня 2017 року. Велику увагу було акцентовано на проектній діяльності бібліотек, інноваційних способах, які слід використовувати для вирішення різноманітних завдань в галузі розвитку громад.





Заступник директора Буської РЦБС Галина Гораль оголосила бібліотекарям умови цьогорічного конкурсу дитячого читання «Книгоманія», який відбудеться в бібліотеках у березні. Директор Буської РЦБС Оксана Стецик представила до уваги учасників наради методичні поради з організації мережі публічних бібліотек в об’єднаних територіальних громадах (ОТГ), розроблені Міністерством культури України. 

Немає коментарів:

Дописати коментар