понеділок, 17 грудня 2018 р.

"КАРАТЕЛІ" - КНИГА, НАПИСАНА ВІЙНОЮ

Сьогодні у  Буську військовий журналіст та воїн Збройних сил України  Владислав Якушев презентував свою книгу «Карателі». Зустріч відбулася в методичному залі районного Народного дому. У ній взяли участь бібліотекарі, школярі, працівники відділу культури, бійці АТО та волонтери, представники владних структур.



 Восени цього року  книга вийшла з друку у незалежному київському видавництві «ДІПА» та одразу здобула широку популярність серед читачів. Про що ця книга? Про війну, але не тільки. Сам автор зізнається, що написав її так, щоб люди, які бояться брати до рук книги про війну, – не боялися. Бо вона – про людей та їхні долі, які змінила війна. «Книга з трохи іронічною назвою «Карателі» (так називають українських бійців бойовики та московські ЗМІ) – це моя обіцянка тим побратимам, з якими я служив у армії», - розповідає Влад. Разом з Владом Якушевим на зустріч із земляками прибув і колишній бущанин, керівник Західного регіонального медіацентру Міністерства оборони України Олександр Поронюк.




 Також привітати автора з виходом у світ книги прийшли представники місцевої влади – заступник голови Буської районної ради Роман Фурда, заступник голови Буської РДА Тетяна Сай, керівник відділу культури та туризму Буської РДА Людмила Ціхоцька, голова ради організації ветеранів  Буського району Володимир Луженцов. Під час презентації книги наші гості Владислав Якушев та Олександр Поронюк від імені Всеукраїнського громадського об’єднання  «Країна» здійснили почесну місію нагородження волонтерів Бущини за вагомі заслуги перед Україною.
Л.Вовк, зав. методичного відділу Буської ЦРБ

Немає коментарів:

Дописати коментар