вівторок, 20 грудня 2016 р.

НОВОРІЧНІ СВЯТА - ЧАС ДЛЯ ДИВА

Цікаві зустрічі, оригінальні ідеї, майстер – класи – неодмінні атрибути, з якими асоціюється сучасна бібліотека, яка все частіше стає простором для спілкування. Багато творчих ідей втілюють в життя бібліотекарі, та найбільше цікавого відбувається, напевно, у період Новорічно - Різдвяних свят, адже це – час для дива. Крім традиційних новорічно – книжкових виставок – інсталяцій, прикрашання ялинки та самої бібліотеки, у хід ідуть ножиці, папір, стрічки, клей…Учора ми вчилися виготовляти Новорічну листівку методом декупажу, який дозволяє створити на поверхні декорованого виробу ефект розпису. Провела майстер – клас бущанська художниця та декоратор Лілія Андрєєва.



А сьогодні довідалися, як завдяки вправним рукам майстра на світ з’являються оригінальні свічки, здатні прикрасити будь – яке свято. Виготовляє їх мешканець Буська Володимир Карвацький. Він представив працівникам відділу культури колекцію свічок до Нового року, а заодно розповів, як навчився створювати таку красу.



Вражають дивовижжя форм та барв свічей. Великі, середні, маленькі, стрункі і масивні – кожна по - своєму красива. То ж усі охочі вибрали гарний подарунок для себе чи близьких людей. До речі, свічки виготовлені із харчового парафіну, тому не шкідливі при згорянні.

Л.Вовк, зав. методичного відділу Буської ЦРБ

Немає коментарів:

Дописати коментар