понеділок, 14 березня 2016 р.

НА ШЛЯХУ ДО ШЕВЧЕНКА...

Є такі постаті в нашій історії, які вбирають у себе живу душу народу, стають невід'ємною частиною його життя. Таким для українців є Тарас Григорович Шевченко - Великий син свого народу, борець та пророк, видатний поет та художник.  Кожного року в березні українці вшановують пам’ять видатного Кобзаря.
         Напередодні дня народження Тараса Шевченка Красненська бібліотека ім. І. Тиктора презентувала користувачам цікаві матеріали, присвячені його життєвому й творчому шляху. Це, зокрема, цінні подарунки від меценатів та вдячних користувачів: атлас "Шляхами Великого Кобзаря" (подарований київським видавництвом "Картографія"), дослідження "Іду за Шевченком" (подароване автором - черкаським дослідником – істориком Віктором Жадьком), а також портрет Тараса Шевченка (подарований депутатом Красненської селищної ради, активною користувачкою книгозбірні Оксаною Захаревич).

Бібліотекарі щиро вдячні усім, хто долучився і долучається до поповнення книжкового фонду і запрошує усіх, хто цікавиться творчістю митця, відвідати бібліотеку. У нас ви ознайомитеся з новинками літератури про Великого Українця. Впевнений, що Шевченка можна вивчати постійно, і завжди будеш дізнаватися щось нове про цю непересічну та багатогранну постать. 
 Олексій Мировський,
керівник клубу за інтересами «Сучасник» при
Красненській бібліотеці ім.І.Тиктора

Немає коментарів:

Дописати коментар